Budapest Csepel - Újpest-MT/B

Országos Kadet Regionális Bajnokság

Budapest Csepel - Újpest-MT/B 91-58
(26-18, 28-7, 23-13, 14-20)

Pontszerzők: Kékesi 17, Major 17, Horváth 6, Coskun 6, Gáll 4, Tóth 3, Andrási 3, Lenkai 2, Szabó

Már 10 percet is bírunk...

Borzalmasan kezdtük a mérkőzést. Nem voltunk hajlandóak védekezni. Fejben nem voltunk rendben, sokszor az emberünket sem találtuk a pályán, üres ziccereket kaptunk. Már a 3. percben ült a padon az egész kezdő ötünk, de sajnos cseréink sem váltották meg a világot. Aki pályára lépett csak támadgatni akart. Szerencsére beesett néhány extra dobásunk, de érezhető volt, ha ellenfelünk elkezd védekezni nem sok babér terem számunkra. A 2. negyedben védekezést váltottunk és megpróbáltuk gyakorolni a tanultakat, de ez még rosszabb volt. Itt már nem csak az emberünket nem találtuk a pályán, de a helyünket sem. De a csapat dícséretére váljon, hogy küzdött rendesen. Félidő szünetében átbeszéltük a hibákat, és új meccset kezdtünk. Feljavult a védekezésünk, és amit már nagyon vártam, egy egész negyedet tudtunk koncentráltan végig dolgozni. A lendületünk kitartott a 4. negyedre is, de ott már érezhetően el is fáradtunk.
Összességében a második félidővel elégedett voltam, de maradt bőven hiányérzetem amiatt, hogy az első félidőben nem csináltunk semmit!
Szinte mindenki rosszul kezdte a mérkőzést, de a végére sokan feljavultak. (Coskun, Kékesi, Tóth). Ha nem lett volna az a fránya első negyed, akkor Coskun lett volna az MVP, de így Katona kapja a címet, aki hosszú sérüléséből visszatérve amikor pályán, volt szinte hibátlanul teljesített.

Megyeri Tigrisek alapadatok

Megyeri Tigrisek Közhasznú Kosárlabda Klub
Adószám: 18221929-1-41
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-50574753