KKS - Újpest-MT/B

Országos Kadet Regionális Bajnokság

KKS - Újpest-MT/B 59-24
(14-10, 21-5, 8-6, 16-3)

Pontszerzők: Kiss 7, Katona 6, Horváth 5, Coskun 4, Nagy 2, Major, Tóth, Lenkai, Szabó, Balogh,

Ilyet sem láttunk még...

Mot már tudjuk, miért a KKS csapata vezeti csoportunk a kadet regionális bajnokságba. Nagyon jó szerkezete volt ellenefelünknek. 5 olyan játékosuk is volt, aki magasabb volt, mint a mi legmagassabb emberünk. Persze ettől mi már nem ijedünk meg. Egészpályán védekeztünk szoros emberfogással, és ellenfelünk is embert fogott. Mezőnyben egyenlő volt a küzdelem, sajnos a palánk alatt elvéreztünk. Ha sikerült is kizárni, egyszerűen átnyúltak felettünk a magas támadók és szinte minden lepattanó az övéké volt. Ezt az APRÓSÁGOT leszámítva a védekezésünk rendben volt.
A második negyedtől ellenfelük védekezést váltott és beállt 2-1-2-es zónára. Idén még senki sem zónázott ellenünk, nem is tanultuk mit kell ellene csinálni, így nem sok esélyünk volt a pontdobásra. Inkább visszaadtuk a labdákat ellenfelünknek, hogy egykapuzzanak végig, így legalább a védekezést tudjuk gyakorolni. Mivel csak 59 pontot kaptunk, ezért szerintem ez jól sikerült. MVP Lenkai, akitől végre azt láttam, amit elvárok. Nagyon jól védekezett, és nem csak a saját emberén, hanem rendre jó ütemben tudott besegíteni.
És most már tudjuk miért a KKS vezeti a csoportunkat, hisz egy ilyen szerkezetű zónát még a legjobbaknak is nehéz lenne feltörni.

Megyeri Tigrisek alapadatok

Megyeri Tigrisek Közhasznú Kosárlabda Klub
Adószám: 18221929-1-41
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-50574753