U14/A: Regionális bajnokság 4. forduló

Surmann Péter: Úgy indultunk neki a fordulónknak a Gyerekekkel, hogy tisztáztuk nem ide valók vagyunk sem fizikálisan sem tudásilag, de ezt a pályán meg is kellett mutatnunk. Az egész napon a védekezésünkre helyeztük a hangsúlyt, mert támadni mindenki tud, de védekezni csak aki akar. Ahogy haladtunk előre a mérkőzésekben egyre inkább értették meg a Gyerekek mit szeretnék látni Tőlük. Végig arra törekedtünk, hogy fenntartsuk az intenzitást hátul és támadásban pedig minél kevesebb leütéssel szerezzünk könnyű kosarakat.
A második meccsünk második félidejére ezeket már sikerült is végrehajtanunk, azonban előtte sem lehettem elégedetlen a látottakkal, csak szeretném a maximalizmusra tanítani a Gyerekeket.
Gratulálok a Gyerekeknek, mert bár fiatalabb Csapatok voltak az ellenfeleink, alázatosan és komolyan játszottunk végig. Ezekből tudunk tovább építkezni és folyatni a gyakorlást.
Ezen felül szeretném megdicsérni Mészáros Csabi kollégámat is a Csapat edzőjét – aki betegség miatt nem tudott ott lenni a fordulón – mert nagyon látszott a sok elvégzett munka a Gyerekekkel.
Edzünk tovább, hajrá Tigrisek!