U11/C 4. forduló értékelés

Surmann Péter: Az előző forduló lendületét meglovagolva érkeztünk erre a fordulónkra a Legfiatalabbjainkkal. Azt láthattuk amikor odaértünk, hogy az egyik Csapat kiemelkedik a csoportunkból a másikkal pedig ha koncentráltan játszunk izgalmas mérkőzést játszhatunk. És így is történt. Bár első mérkőzésünk elején kicsit megilletődöttek voltunk és a sok kihagyott dobásnak és figyelmetlenségnek köszönhetően ellenfelünk pár ponttal de mindig előrébb járt.
Aztán a félidőre megnyugodtunk és megbeszéltük,hogy muszáj lesz a labdás játékost megállítani és elvenni Tőle a labdát, tehát védekezni.
Ez olyannyira jól sikerült, hogy a 2.félidőben mindössze 3 pontot kaptunk és óriási küzdéssel megnyertük a mérkőzésünket.
A másik meccsünkön egy Nálunk előrébb tartó csapat ellen játszottunk és becsülettel küzdöttünk, sőt az edzésen gyakoroltakat is tudtuk már bizonyos esetekben gyakorolni.
Gratulálok a Gyerekeknek mert megint óriásit küzdöttek és játszottak nagy dolognak tartom, hogy ilyen fiatalon tudunk már ilyen hasznos mérkőzéseket játszani. Hajrá Tigrisek várjuk a folytatást!