U11/A: 5. forduló értékelése

Surmann Péter: A lehetetlen nem létezik, bizonyították be a Gyerekek újfent. Ezekben a nehéz időkben mint mindenkinek Nekünk is vannak problémáink, de ebből a pályán mit sem lehetett látni a Gyerekek erőn felüli koncentrációjának és teljesítményének köszönhetően. Óriási öröm volt Számomra azt látni, hogy mindenki átérezte a helyzetet és egy szinttel feljebb tudott lépni támadásban és védekezésben is annak érdekében, hogy a Csapat eredményesebb legyen. És ez egész délután így volt amíg el nem fáradtunk, de amikor el is fáradtunk akkor is a szívünk vitt előre.
Nagyon büszke voltam a Gyerekekre amiért így meg tudták ugrani az élet által elénk tett akadályokat és örömmel ámde fáradtan jöhettünk haza a Számomra történelmire sikeredett fordulónkról.
Ugyanis kis edzői pályafutásom alatt olyan még nem fordult elő Velem, hogy a Csapatom a félidei büntetőzést hiba nélkül zárta volna, most pedig az első meccs félidejében a Gyerekek mind a 8 büntetőnket bedobták. Nagy dolognak tartom ezt! Köszönöm Nekik ezt az élményt izgatottan várjuk a további folytatást! Hajrá Tigrisek!