U18: Elpuskázott lehetőség

A rájátszás első mérkőzésén a Félegyháza csapatát fogadta u18-as csapatunk. A csapatkapitányát nélkülöző lila-fehérek ezúttal jól védekeztek, viszont támadásban sokat hibáztak, így vendég siker született.

Páli Gábor: A szezon utolsó nyolc mérkőzésére új felállással vágunk neki és már kicsit előre tekintünk a jövő évre is. Már nem újkeletű ebben a szezonban, hogy nem tudunk teljes kerettel kiállni, s így a felelősség terhe is nagyobb lesz egyes játékosokon. Ezt pedig meg kell tanulni elviselni és ezzel együtt játszani. Van, aki ezt már érzi, de sajnos egy-két játékosomat még nyomasztja ez a teher és nem tudja azt nyújtani, amit elvárnék tőle.
Azonban ez egy természetes folyamat és türelmesnek kell lennünk.
A Félegyháza a mérkőzés első szakaszában szinte mindent bedobott, így tíz pontra meg tudott lépni. Szerencsére volt tartásunk, és az utolsó negyed első 5 percében egy 11-0-ás futással át is vettük a vezetést 58-57-re. Azonban a tudományunk itt véget ért, és egy 2-11-es utolsó szakasszal elvesztettük a mérkőzést.
Statisztika: Berár-Guóth M. (19/3), Békési B. (11/6), Ilyés L. (10), Ipacs Z. (8/6), Richter D. (5/3), Németh B. (3), Gyöngyösi T. (2), Szentgyörgyi Zs. (2), Máté M. (-), Szamkó M. (-), Fóris L. (nlp), Hunka R. (nlp).