NB2: Negyedik helyen zártuk az első évünket

Második számú csapatunk május 29-én játszotta utolsó mérkőzését a felnőtt férfi NB2-ben, ahol nem kisebb volt a tét, mint a bajnoki bronzérem. A végletekig kiélezett mérkőzés hajrájában ezúttal a rutinosabb BKG diadalmaskodott, ezzel ők szerezték meg a bajnoki bronzérmet.

Páli Gábor: Először is szeretnék gratulálni a csapatomnak. Nagyot küzdöttünk ezen a mérkőzésen, és szerintem kihoztuk magunkból a maximumot. Gyakorlatilag az utolsó percig meccsben voltunk a bajnoki bronzéremért, ám a végjátékban nálunk kimaradtak a büntetők és a ziccerek, míg ellenfelünk bedobta, amit be kellett. Nehéz ilyenkor mit mondani, mert igazán megérdemelték volna a fiúk a sikert, de ez most így sikerült.

Összességében sikeres szezont zártunk. Az U20-al és a Hepp Kupával összesen közel 50 mérkőzést játszottunk, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a srácok fejlődjenek, az eredményeink pedig arra sarkallnak bennünket, hogy építkezzünk tovább és jövőre már ne az ötödik hely legyen a cél, mint idén, hanem próbáljunk meg dobogóra állni.

Külön öröm számomra, hogy a keretünkből hat fiatal is kipróbálhatta magát az NB1B-s csapatunknál is, ami plusz motivációt jelentett számukra és előre mutathat akár a következő évekre is, hogy az utánpótlásból igenis van lehetőség eljutni az NB1B-ig.

Végezetül gratulálok a BKG-Veresegyháznak a bajnoki bronzéremhez, mi pedig dolgozunk tovább, hiszen az első csapatunk feljutott az NB1B piros csoportjába, ami ezt a gárdát is új kihívások elé állítja a következő szezonban, mivel az U20-as bajnokság komoly kihívás lesz! Kellemes nyarat mindenkinek! Hajrá Újpest!