Felnőtt csapatunk

Felnőtt csapatunk holnap megkezdi szereplését az NB I/B Zöld csoportos kosárlabdabajnokság 2021/2022. évi pontvadászatban. Ellenfelünk a tavalyi szezonban 9. helyezést elérő Győr gárdája lesz. A szezonnyitó összecsapás előtt Surmann Gábor vezetőedző gondolatait olvashatjuk:
“Felkészülésünk során elég sok nehézséggel küzdöttünk, folyamatos sérülések hátráltattak minket. Ennek ellenére az elvégzett munka, illetve a felkészülési meccseken tapasztaltak azt sugallják, hogy jó úton járunk. A Győr gárdája picit “sötét ló” és egyúttal mint minden évben kiszámíthatatlan is. A keretük nagy része egyben maradt, ami mindenképpen előnyt jelenthet számukra. Fiatal, új edzővel vágnak neki a szezonnak, ennek fejében egy sokat futós, hajtós, modern kosárlabdát játszó Győrre számítok. A csapatok dolgát nehezíti hogy az első hivatalos meccse lesz ez mindkét félnek az új szezonban, ennek ellenére azt gondolom hogy sikerült annyi információt begyűjteni ellenfelünkről, mely után meglepetés nem igazán érhet bennünket. A célunk teljesen egzakt az összecsapással kapcsolatban, szeretnénk otthon tartani a bajnoki két pontot. Játékosaim felettébb motiváltan, jó hangulatban, produktív vággyal várják a rajtot. Keretünk összetétele közvetlenül a mérkőzés előtt fog eldőlni.”
A mérkőzés védettségi igazolvány és maszk használata mellett a helyszínen megtekinthető. Kezdés 17.00, helyszín Bajza csarnok.
GYERE ÉS SZURKOLJ A TIGRISEKNEK! A BELÉPÉS INGYENES!