Hepp Kupa – 1. forduló

Idén először fordul elő a klubunk életében, hogy két csapattal is érdekeltek vagyunk az Amatőr Magyar Kupában, miután a selejtezőn magabiztos játékkal 88-49-re legyőzték az újpesti fiatalok a Pénzügyőr SE második csapatát.
Hepp Kupa – 1. forduló
PSE II. – Újpest-MT II. 49-88
(15-21, 13-30, 7-17, 14-20)
Csapat: Grkovic M. (20/6), Krkljes V. (17/3), Tóth B. (12/3), Vadon T. (11), Zeve Sz. (10), Papp B. (😎, Szecsei G. (6), Kovács Z. (3), Meződi P. (1).
Egy nappal a győztes U20-as bajnoki rajt után a Hepp Kupa selejtezőn sem lehetett más célunk, mint a győzelem és a továbbjutás. Ennek tudatában egy 8-0-ás futással kezdtük a negyedet, az első tíz perc végén pedig 21-15 volt a javunkra. A folytatásban védekezést és ritmust váltottunk, melynek eredményeként a félidőre húsz pont fölé nőtt a különbség.
A harmadik negyedben tovább tudtunk szorítani a védekezésünkön, melynek köszönhetően csak 7 pontot kaptunk. A záró felvonás is a lila-fehéreké lett, így megérdemelten jutottak a HEPP KUPA 2. fordulójába.
Páli Gábor: A fiatalok nagyon várták már, hogy az Amatőr Magyar Kupában is bemutatkozhassanak. Ami számomra nagyon pozitív dolog volt, hogy egyáltalán nem voltunk megilletődve a pályán! Szépen tettük a dolgunkat, és magabiztosan nyertünk. Dolgozni kell tovább, mert ennél sokkal nagyobb céljaink vannak az idei szezonban.
Következő mérkőzés:
ELTE-BEAC – ÚJPEST-MT II.