HEPP KUPA – 2. forduló

Magabiztos továbbjutás

This image has an empty alt attribute; its file name is kep.png

A sikeres bajnoki rajt után a Hepp Kupában léptünk pályára az NB2-es BKG Príma Akadémia csapata ellen. A mérkőzést gyorsan eldöntöttük, így fiataljaink sok hasznos játékpercet tölthettek el a pályán.

Újpest-MT: Rackley 14/6, Horváth 13/9, Csaba 10/6, VARGA 22/12, Dr. Franczva 3/3. Csere: Ondima 16/6, KELEMEN 19/9, Micev 6, Jenei 3/3, Francia 2, Fülöp 7/3, Ipacs 8/3 

Surmann Gábor: A mérkőzést nem abban a hozzáállásban kezdtük, amit elvárok, de egy időkérést követően ezt hamar rendeztem a srácokkal. Az alap motivációs szintet helyreállítva, illetve megtisztelve ellenfelünket már azon a hőfokon égtünk, amit látni szeretnék a jövőben is. Azt gondolom, a lehetőségekhez képest sikerült a magunk hasznára fordítani a mérkőzést. Pozitívum volt, hogy mind a 12 játékost pályára tudtam küldeni, fiataljaink értékes perceket tölthettek a parketten. Csapatszinten a 20 bedobott hárompontos azt gondolom értékelendő, valamint további öröm számomra hogy mindenki pontot tudott szerezni, illetve senki sem sérült meg. Megyünk tovább, és készülünk a jövő hétvégi bajnokira. Ellenfelünknek köszönjük a sportszerű hozzáállást és sok sikert kívánok nekik.
Hajrá Újpest!