Hepp Kupa: A tavalyi ezüstérmes ellen ért véget a kupaszezon

Hétfő este a Hepp Kupa harmadik fordulójában lépett pályára az NB2-es felnőtt csapatunk. Az ellenfél pedig a tavalyi Hepp Kupa és az NB1B Piros csoport ezüstérmese, a BKG Príma Akadémia volt. Az újpesti csikó csapatnak tehát alaposan fel volt adva a lecke a legjobb 16 közé jutásért vívott mérkőzésen. Az újpesti fiatalok nem vallottak szégyent, és egy jó iramú mérkőzésen 116-66 arányban veszítettek, s ezzel befejeződött számukra a kupaidény.

Hepp Kupa – 3. forduló
Újpest-MT II. – BKG Príma Akadémia 66-116
(16-35, 15-32, 21-31, 14-18)
Újpest-MT: Nagy G. (15/9), Krkljes V. (14), Major P. (9/9), Kékesi K. (8), Grkovic M. (5), Szecsei G. (5/3), Renkecz M. (4), Tóth B. (4), Bodnár Cs. (2), Ipacs D. (-), Vadon T. (-).

Páli Gábor: Az egyik szemem sír, a másik nevet. Egy rendkívül erős ellenféllel kerültünk össze a Hepp Kupában, és sajnos kiestünk, de egy nagyon hasznos mérkőzésen vagyunk túl, melyből remélem profitálni tudnak fiatal játékosaim. Egy jó iramú, nagy energiájú mérkőzést tudtunk játszani a BKG ellen, amit az U20-as vagy az NB2-es bajnokságban nem kapunk meg. Ez olykor-olykor látszódott is a pályáról lejövő játékosokon. Viszont aki éppen fent volt, az maximálisan kihajtotta magát. Jó volt látni, hogy a 18-20 éves fiatalokkal jó úton járunk. Dolgozunk tovább, mert az idei céljaink nem változtak! Minél többet akarunk fejlődni egyéni és csapatszinten is. A BKG csapatának pedig további sok sikert kívánok a szezonban.