U20: Kétpontos vereség Sopronban

Rangadóval folytatódott az U20-as bajnokság. Az eddig veretlenül álló SMAFC-hoz látogattak az újpesti fiatalok. A nagy csatát hozó mérkőzést végül a hazaiak nyerték 67-65-re, így ők várhatják lépéselőnyből a bajnokság folytatását.

Páli Gábor: Rosszul indult számunkra a mérkőzés. A 4. percben 16-0-ra vezetett a Sopron, ami hatalmas hátrány egy ilyen rangadón. Szerencsére ritmust tudtunk váltani, aminek köszönhetően vissza tudtunk jönni a meccsbe, ám a folyamatos kapaszkodás felfelé nagyon sok energiát emésztett fel játékosaimban. A negyedik negyed vége felé 65-59-nél hat ponttal vezettünk ugyan, de a végjátékra teljesen elfogytunk, a SMAFC pedig egy 8-0-val behúzta a rangadót. A Kékesi-Meződi-Grkovic hármas ma nagyot ment, de a végén nem nekünk pattant kedvezően a labda.
Jó lett volna ezen a mérkőzésen teljes kerettel játszani, de a sérülések miatt ez most nem valósulhatott meg. Mindazonáltal az első négy percet leszámítva nem játszottunk rosszul, a visszavágón pedig jó esélyünk lehet nyerni. Gratulálok a SMAFC-nak, mi pedig dolgozunk tovább.