Közlemény a Koronavírussal kapcsolatban

Kedves Szülők, Játékosok, Szurkolók, Sportbarátok!

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) 2020. március 17-én bejelentette, hogy befejezettnek nyilvánítja a 2019/2020-as bajnoki szezont.

A szövetség előzetesen megkérdezte az első és második vonal klubjait arról, hogy miként állnak a bajnokság folytatásához. A beérkezett vélemények alapján döntő többséget kapott az a javaslat, hogy a bajnokságokat az eddigi eredmények alapján fejezzék be. Ezt elfogadva az elnökség úgy döntött, hogy befejezettnek nyilvánítja a 2019/2020-as bajnokságokat minden korosztályban, mindkét nemben. Bajnokot nem hirdetnek, mint ahogyan kieső sem lesz idén. A nemzetközi kupás szerepléssel kapcsolatban nem hoztak most határozatot.

A Megyeri Tigrisek Kosárlabda Klub Elnöksége korábban úgy határozott, hogy felfüggeszti termi edzéseit. Az MKOSZ mostani határozata alapján pedig játékosai részére felfüggeszti a tagdíjfizetési kötelezettséget. Ettől kezdve a veszélyhelyzet visszavonásáig a tagdíjfizetés önkéntes lesz. Akik úgy döntenek, hogy továbbra is fizetik a tagdíjat, azoknak a Megyeri Tigrisek Kosárlabda Klub megköszöni, hogy a nehéz időkben ilyen módon is támogatják a klubot.

Kérjük megértésüket és türelmüket. Az elkövetkezendő hetekben honlapunkon, közösségi oldalainkon és e-mailben igyekszünk minél több információval ellátni versenyzőinket és a szülőket.

Megyeri Tigrisek Kosárlabda Klub Elnöksége