NB1B: Békésre látogatunk

NB1/B: Felnőtt csapatunk a 6. fordulóban a Békési SZSK csapata ellen lép pályára idegenben vasárnap. Felvezetőként Surmann Gabor vezetőedző, illetve a múlt héten 43 pontig jutó Katona Bence gondolatait olvashatjuk.
🎤 Surmann Gábor: “ A csapat az elmúlt három fordulóban elindult egy úton, mely optimizmusra adhat okot. Ezt szeretnénk folytatni vasárnap, amihez azonban közel tökéletes produkcióra lenne szükség. Az idei szezonra eléggé átalakuló, de így is komoly játékerőt képviselő Békés 1-3-as mérlege véleményem szerint csalóka, hisz eddig csak egyszer játszottak hazai környezetben, amit győzelemmel abszolváltak. Alaposan, tisztességgel felkészültünk belőlük, amit ha sikerül gyakorlatiassá tennünk a pályán, akkor látok rá esélyt hogy tovább építhessük a sorozatunkat. Hiányzóink vélhetően továbbra is lesznek, de hogy pontosan kikre nem számíthatok azt még nem tudom, vasárnapig ez kiderül.”
🎤 Katona Bence: “Úgy gondolom a csapat elindult egy jo úton, kezdjük felvenni az igazi arcunkat. Ennek a folytatásához elengedhetetlen lesz a következő mérkőzes. A Békés idegenben egy kellemetlen csapat, erre felkészültünk a héten. Fontos lesz leredukálnunk a kapott pontjainkat 60-70 köré, ez idegenben végképp kulcsfontosságú lesz. Támadásban meglesznek az ellenszerek a taktikájukra. Ha odafigyelünk a kezdésre és agresszivan lépünk a parkettára az első perctől, akkor mi fogjuk irányítani a mérkőzést, ez lesz a vasarnapi meccsünk titka.”