NB1/B

NB1/B: Felnőtt csapatunk holnap a tavaly még piros csoportban szereplő, jó erőkből álló Miskolc gárdáját fogadja a Bajzában. A mérkőzés előtt Surmann Gábor vezetőedző, és Bea Bence csapatkapitány helyettes gondolatait olvashatjuk:
Surmann Gábor: “Az elmúlt két forduló alapján megkell hogy mondjam nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. A MEAFC a piros csoportból hozott sebességgel és agresszivitással, mély rotációval játszó együttes. Nagy erősségük a tranzíciós játék illetve a mezőnyembereik 1-1 elleni játéka, akik rendre jól bontják a védelmet. És ha ez még nem lenne elég, a védekezésük is szervezett. Abszolút favoritnak tartom a szezon végére őket. Ennek fejében rendkívül nehéz mérkőzésre számítok, amelyre nagy alázattal készültünk fel, megpróbálva tudatosan kihasználni azon kevés “gyenge” pontjaikat, melyeket elemzéskor tapasztaltunk. Csapatomtól mentalitásban és mentálisan jelentős változást várok az elmúlt fordulóhoz képest, és ha sikerül betartani a megbeszélteket, még akár meglepetést is okozhatunk. Sérültjeink továbbra is vannak, közvetlenül bemelegítéskor tudom meg biztosan hogy kikre számíthatok.”
Bea Bence: “Nem kezdtük jól a rajtot, viszont szombaton mindenképp javítani szeretnénk. Nem titok, hogy a Miskolcot komoly riválisunknak tekintjük és szeretnénk megszerezni az első győzelmünket. Azt gondolom, hogy a héten sikeresen felkészültünk taktikailag, így a siker csak az akaratunkon múlik. Rendkívül fizikális mérkőzésre számítok, ahol a jobban védekező csapat fog nyerni.
Hajrá Újpest!”
A mérkőzés védettségi kártya mellett, maszk használatával INGYENESEN látogatható. Kezdés 17.00
Hajrá Lilák!