NB1/B

Felnőtt csapatunk holnap a mindössze egy vereséggel a tabella második helyén álló Debreceni EAC U23 gárdáját fogadja a Bajzában 19.00 kezdettel. A mérkőzés felvezetőjében Surmann Gábor vezetőedző, illetve rutinos bedobónk Antóni Csanád gondolatait olvashatják kedves olvasóink.
🎤Surmann Gábor: “A Deac U23 csapata egy relatív fiatal, nagyon szervezett, kontrollált és kompetitív kosárlabdát játszó együttes, profi szakemberrel az élükön. A tabellán elfoglalt helyezésük és a zsinórban megszerzett 4 győzelmük mindenképpen figyelemre méltó. Amennyiben folyamatosan erős kerettel tudnak majd kiállni mérkőzésekre, nem lennék meglepve ha az alapszakasz végén is dobogós helyek egyikén végeznének. Azt gondolom sikerült maximálisan felkészülnünk belőlük, bár megjegyzem nehéz dolgunk lesz, mert nagyon kollektív, sokoldalú társaság az övéké. Három játékosuknak kiemelt figyelmet fogunk szentelni, továbbá bízunk abban hogy az előző fordulóban bemutatott védekezésünket tovább tudjuk folytatni. Az esélyekről csakis a hazai pálya előnye miatt mondanék 51-49%-ot magunknak. Keretünk jelen állás szerint egy emberrel kiegészül az előző héthez képest, ami a rotációnk miatt sokat érhet.”
🎤Antóni Csanád: “Mindig nehéz egy “fiatal” csapat ellen játszani mert ahogy mondani szokás “sötét ló” effektus illik rájuk. A debreceni csapat viszont az eredmények alapján komoly játékerőt képvisel. Kovács-Neuwirth duót mindenképpen meg kell állítanunk. Meg kell akadályoznunk az ő gyorsindításaikat. Jelenleg jó formának örvend a csapatunk és folytatni szeretnénk a szériánkat.”
Várunk minden kedves érdeklődőt, a belépés ingyenes, azonban védettségi kártya és maszk használata kötelező.