NB1/B: Dunaharaszti együttesét fogadja szombaton felnőtt csapatunk

A Dunaharaszti együttesét fogadja szombat 17.00-kor felnőtt csapatunk hazai környezetben. Soros riválisunk a tabellán hozzánk hasonlóan 5-2 győzelem-vereség mutatóval áll. A találkozót megelőzően vezetőedzőnk Surmann Gábor, illetve játékosunk Kelemen Balázs gondolatait olvashatják.
🎤Surmann Gábor: “A Dunaharaszti újoncként ennyi idő alatt is megmutatta, hogy megérdemelten van itt a a zöld csoportban. Mindezt úgy, hogy a feljutó csapatuk két legjobbja a Bihari Máté-Tursics duó már nem szerepel náluk…Klubvezetőjük által egy évek óta tudatosan építkező s folyamatosan fejlődő együttes az övék, játékosi téren pedig a csapat gerince hatalmas rutinnal rendelkezik. Megannyi korábbi “A” csoportos játékosuk van, akiket nagyon jól ismerek, sőt a soraikban tudhatják a korábbi magyar válogatott, bajnok és kupagyőztes Trepák Zoltánt is. De ha ez nem volna elég, a liga egyik legjobb idegenlégiósa is őket erősíti. Viszont a magunk oldaláról is feltudunk mutatni már “ezt azt”, a fejlődésünk azt gondolom megkérdőjelezhetetlen. Mi ezt szeretnénk hazai környezetben tovább folytatni. Sűrű a programunk mostanság, ennek ellenére azt gondolom tisztességgel felkészültünk a játékukból. A hétközi rendkívül fizikális kupameccsünk meglep hogy mennyire nem érződik játékosaim fizikális állapotán, és még könnyen megeshet az is hogy végre teljes kerettel fogunk tudni kiállni.”
🎤Kelemen Balázs: “Nagyon várom már a mérkőzést, 2 hetes sérülés után végre 100%-osan tudok pályára lépni.
Az biztos, hogy nem lesz egy könnyű galopp…
Annak ellenére hogy most jutottak fel NB2-ből , jelenleg a bajnokság 3. helyén állnak 5 győzelemmel. Szóval egy jó kis csapatról van szó, pár A csoportos múlttal is rendelkező játékossal illetve a gárdát jól irányító légióssal.
Nekünk a megszokottnál kevesebb időnk van felkészülni mivel még szerdán Hepp Kupa mérkőzést játszottunk, de mindent megteszünk, hogy a szombati mérkőzést győzelemmel zárjuk.
Hajrá Újpest! Hajrá Tigrisek!”
A mérkőzésre a belépés továbbra is INGYENES, azonban védettségi kártya és maszk használatához kötött.
Helyszín: Bajza csarnok
Kezdés: 17.00