NB1/B: MAGABiZTOS TOVÁBBJUTÁS A HEPP KUPÁBAN

Felnőtt csapatunk becsatlakozott a Hepp kupa soron következő fordulójába is, ahol az NB2-ben szereplő Kandó FSC gárdája ellen mérkőzött meg.
Kandó FSC-ÚJPEST-MT 60-102 (17-30, 10-26, 16-17, 17-29)
ÚJPEST-MT: Katona 23/3, Meződi 5/3, Puszta 14/6, Kelemen 16/6, Varga 10.
Csere: Antóni 16/12, Pollák 3/3, Bea 10, Kékesi 2, Renkecz 3/3
Surmann Gábor: “A mai Hepp kupa mérkőzést igyekeztünk pozitívan, gyakorlásra felhasználni, ami hellyel közzel sikerült csak. Az elsődleges célt ugyan teljesítettük, viszont maradt bennem némi hiányérzet, amit most az “öltözőben hagynék.” Ellenfelünk egy igazán jó kis társaság, akiknél öröm volt látni azt, hogy a közelmúltban sajnálatos módon elhunyt korábbi Kandó mester Lévai Béla pótolhatatlan hiánya ellenére sem állt meg az élet. Nagy dicséret emiatt többek között Marossy Dávid vezetőedzőnek, akinek ezúton is sok sikert kívánok a kispadon.
Visszatérve… pozitívumként könyvelem el azt hogy a fiatal játékosaim minőségi, s relative sok időt tölthettek a parketten. Mindenki szerzett pontot is. Továbbá hogy kulcsjátékosaim közül többeket is pihentetni tudtam tekintettel már a hétvégi bajnoki mérkőzésünkre. Dolgozunk tovább, holnaptól pedig már csak a Tiszaújvárosra készülünk. Hajrá Újpest”
  • HírekMérkőzésNB1B
    NB1/B