NB2: Hazai siker a rangadón

Az NB2 28. fordulójában a MAFC Martos otthonába látogatott csapatunk. Több hiányzónk is volt, akik az NB1-es feladataik miatt nem álltak rendelkezésre lila-fehér oldalon, ám így is jó mérkőzésre volt kilátás.

Páli Gábor: Nem indult rosszul a mérkőzés, azonban a harmadik percben lévő 6-5-ös újpesti vezetés után egy 18-8-as hét percet produkált a Mafc, mellyel 23-14-re meglépett. A második tíz perc aztán megpecsételte a sorsunkat. Támadásban és védekezésben is komoly problémáink voltak, melyeket nem igazán tudtunk orvosolni, így a 46-18-as félidei eredménnyel gyakorlatilag eldőlt a találkozó.
A félidőben megpróbáltuk fejben összerakni a dolgokat és rendezni a sorainkat. Ez valamelyest sikerült. A harmadik és a negyedik negyedben is 15 ponton tudtuk tartani ellenfelünket, és mindkét negyedet megnyerve tudtuk kozmetikázni az eredményt.
Összességében mérges vagyok a második negyedbeli hozzáállás miatt, mert így nem lehet kosárlabdázni! A mérkőzés pozitívuma, hogy a második félidőben taktikailag sokkal fegyelmezettebben játszottunk, amire lehet alapozni az utolsó két fordulóra.

A MAFC Martosnak gratulálok, és sok sikert a rájátszásban! Nekünk pedig a cél még mindig ugyanaz! Meg akarjuk szerezni a bajnoki bronzot…

Pontszerzők: Zeve Sz. (16), Major P. (12/6), Krkljes V. (9/3), Kékesi K. (7), Fülöp Á. (6/3), Tóth B. (3), Szabó M. (1), Horváth A. (-), Papp B. (-), Renkecz M. (-), Szecsei G. (-).

Statisztika:

https://hunbasket.hu/merkozes/x2122/hun3koa/hun3koa_1653