NB2: Jó kezdés után megérdemelt győzelem

Az NB2 27. fordulójában a BKG Príma Akadémia csapatához látogatott a második számú csapatunk. A találkozó első negyedében gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés, ugyanis a jó védekezésnek köszönhetően 16 pontos előnybe kerültünk, s végül 83-62-re győztünk.

Páli Gábor:  A késő esti időpont ellenére rendkívül jó ritmusban kezdtük a mérkőzést és 6-20-nál időt is kellett kérjen az ellenfél. A 13-29-es első negyed után némileg megnyugodtunk, ellenfelünk pedig ezt kihasználva visszajött tíz ponton belülre, így a félidőben tisztázni kellett a fejekben, hogy még nincs vége a meccsnek. Szerencsére alapvetően védekezésben az egész meccsen nem volt gond, a támadást pedig sikerült rendbe tenni, így a harmadik negyedben ismét közé tudtunk tenni kilencet, amivel végleg eldőlt a mérkőzés. A Kékesi-Tóth duó szállította a mai estén a pontjaink felét, de ami még talán ennél is fontosabb, hogy ismét jól védekeztünk csapat szinten, amiből a gyors indítások révén sok könnyű kosarat tudtunk dobni.
A következő fordulóban a MAFC Martos otthonába látogatunk. A bajnokság második helyezettje ellen nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, de a céljaink nem változtak, így nyerni szeretnénk a Menyecske utcában is…