NB2: Magabiztos visszavágás a Gabányiban

Az NB2 18. fordulójában a bajnoki tabella 6. helyén álló ELTE-Fortis otthonába látogattunk. A lila-fehér fiatalok az előző napi u20-as sikert követően újabb győzelmet arattak, miután a rendkívül jó mérkőzésen 88-61-re legyőzték riválisukat, ezzel pedig visszavágtak az ősszel elszenvedett vereségért.

Páli Gábor: Nem számítottam könnyű mérkőzésre, mivel több hiányzónk is volt ezen a mérkőzésen. Ráadásul ősszel nagyon simán kaptunk ki az ELTE-től a Bajza csarnokban. Nehezen indult be a mérkőzés. Csak a második percben sikerült először betalálnunk. Fej-fej mellett haladtak a csapatok egészen a 16. percig, amikor is Krkljes megrázta magát, és kettő perc alatt egy 11-0-ás sorozatot produkálva állva hagytuk a hazaiakat (31-42). A második félidőben Krkljes továbbra is ihletett formában játszott, s végül 31 pontig jutott, ami karriercsúcs számára és gratulálok hozzá.
Azonban a sikerhez az is kellett, hogy az egész mérkőzésen rendkívül intenzíven védekeztünk. Megvoltak a szerzett labdáink, indításaink és azok a könnyű kosarak, melyekért keményen megdolgoztunk.
Gratulálok a fiúknak, ellenfelünknek pedig sok sikert a folytatásban.