NB2: Nagy hajrával nyertünk a Kinizsiben

Az NB2 soron következő fordulójában a Közgáz otthonában lépett csapatunk. A végletekig kiélezett mérkőzésen a hazaiak utolsó triplája kimaradt, így vendég siker született.

Páli Gábor: Nem számítottam könnyű mérkőzésre, mivel sok volt a hiányzónk. Azonban ellenfelünk sem teljes csapattal érkezett, így érdekes mérkőzésre volt kilátás. Az elmúlt mérkőzéseken a fizikális játék volt ránk jellemző, ennek az első félidőben nyomát sem láttam sajnos. Ennek köszönhetően a hazaiak az első húsz percben onnan és annyi kosarat dobtak, amennyit akartak.
Szerencsére a második félidőre ezen kissé változtatni tudtunk, ellenfelünk pedig kellőképpen elfáradt, mi pedig ezt kihasználva átvettük a vezetést és ha nehézkesen is, de megnyertük a mérkőzést.
Gratulálok a Közgáznak, mert az utolsó erejükig harcoltak a győzelemért és meg is érdemelték volna a sikert. A játékosaimnak pedig azért gratulálok, mert a második félidőben össze tudtuk szedni magunkat és megfordítottuk a mérkőzést.

Újpest-MT: Krkljes V. (24/6), Fülöp Á. (22/9), Major P. (9/9), Bodnár Cs. (8), Horváth A. (8), Tóth B. (6), Ipacs D. (4), Papp B. (2), Szabó M. (2), Szecsei G. (-).