NB2: Zárkózunk az élmezőnyhöz…

A fiatalok megszerezték negyedik győzelmüket is a felnőtt NB2-ben, miután idegenben 104-56 arányban verték a BRAVOS együttesét.

Screenshot 2021-11-19 at 12-32-01 Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége - MKOSZ

Triplaesőt hozott a szerda esti mérkőzés első negyede. Hazai oldalon három, vendég oldalon pedig öt tripla esett be az első tíz percben, közülük hármat Major tett az ellenfél gyűrűjébe. Az első negyed kilenc pontos előnyét a második játékrészben megtripláztuk, így a félidő végére a lényegi kérdések el is dőltek (26-53). A végig sportszerűen zajló mérkőzés második félidejében is hasonló volt a játék képe, így a végén megérdemelt lett a nagy arányú győzelem.

NB2 Közép A-csoport
6. forduló
BRAVOS – Újpest-MT 56-104
Újpest-MT: Krkljes V. (22/6), Kékesi K. (20), Major P. (17/15), Grkovic M. (14/6), Renkecz M. (11), Ipacs D. (8), Vadon T. (6), Bodnár Cs. (4), Szecsei G. (2), Zeve Sz. (-).

Páli Gábor: Gratulálok a fiúknak az újabb győzelemhez. Jól ki tudtuk használni a gyorsaságunkat és fizikálisan is felvettük a versenyt ellenfelünkkel. Pepe első negyedbeli zsinór három triplája megadta az alaphangot az első negyedben, majd a Kékesi-Renkecz-Krkljes hármas húzta tovább a gárdát a második tíz percben. De rajtuk kívül is mindenki kivette a részét a sikerből, mellyel már a hatodik helyen állunk. A következő fordulóban az a Budafok vár ránk, akik méltán esélyesek a bajnokság megnyerésére, így egy újabb olyan mérkőzést játszhatunk, ahol sokat tanulhatunk…