U11/A: 8. forduló krónikája

Surmann Péter: Utolsó fordulónkhoz érkezett a kenguru bajnokság, melyet ugyanolyan lelkesedéssel és kedvvel vártunk mintha az első lett volna. Szokták mondani a jó dolgok hamar elszaladnak ez volt az érzésem ezzel a bajnoksággal kapcsolatban is. De még ezeket a meccseinket is ki szerettük volna élvezni és gyakorolni az edzéseken megtanultakat. Mindkét meccsünkön megint azt kaptam a Gyerekektől amit elvártam Tőlük, ezért is szeretem Őket edzeni, mert minden körülmények között arra törekednek, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki Magukból, nem érik be kevesebbel.
Ennek okán tudtunk ebben a szezonban ilyen sikeresen szerepelni, hiszen az előkelő B csoportban fejeztük be a bajnokságot és annyira jó volt látni azt a fejlődési pályát amin a Gyerekek az első forduló óta végigmentek. Egy igazi CSAPAT formálódott meg a hónapok alatt, ahol is mindenki megtalálta azt a részt ahol a Csapat segítségére tudott lenni. Bármilyen nehéz szituációba is kerültünk az évünk során mindig volt olyan Gyermek aki előlépett és áttolta a nehézségen a Csapat szekerét.
Nagy örömömre az utolsó fordulókban ezt már a kedves Szülők is élőben  láthatták és a fantasztikus szurkolásuknak köszönhetően hétről hétre teremtettek Nekünk hazai pályát elősegítve a sikeres szereplésünket. Köszönöm a Gyerekeknek az egész éves munkájukat a sok edzést, a Szülőknek meg az állandó támogatásukat! Büszke vagyok a Csapatomra és azt gondolom ha így folytatjuk közösen fényes jövő áll Előttünk!
Jövőre folytatjuk, hajrá Tigrisek!