U11/B: 7. forduló értékelése

Surmann Péter: Nagyon vártuk már Kislányainkkal az újabb fordulónkat, mert jó formában voltunk és végre a Szülők is a helyszínről tekinthették meg a meccseinket. A nagy izgalom azonban kezdetben görcsösségben nyilvánult meg, időnek kellett eltelnie, mire megnyugodtunk és elkezdtünk úgy játszani, ahogyan azt szerettük volna már a kezdéstől fogva. Így sajnos az első meccsünkön kikaptunk azonban az utolsó negyedet megnyertük, ami jó előjel volt a következő meccsünk előtt.
Meg is beszéltük a Lányokkal, hogy akkor ebben a szellemben folytatjuk tovább a második meccsünkön, ami igazi hullámvasút játékot hozott. Hol mi nyertünk egy negyedet, hol ellenfelünk és sokáig úgy nézett ki, hogy Ők jöhetnek ebből jól ki.
Azonban nem így történt, ugyanis az utolsó negyedben elképesztő módon összeállt a játékunk annak köszönhetően, hogy mindenki megtalálta a saját szerepét, egy egy jó dobással, védekezéssel, passzal vagy megindulással. Kislányaink hatalmasat küzdve végül megfordították a mérkőzést, mely az óriási hangulatot teremtő Szülői drukkolással kiegészülve győzelmet ért Számunkra!
Nagyon büszke voltam a Lányokra, mert a legnehezebb helyzetben tartottak össze a leginkább és erőfeszítésünket siker koronázta!
Köszönjük a Szülői támogatást nagyon jó érzés volt előttük játszani!
Hajrá Tigrisek!