U11: Lányainknak nem sokon múlt a csoportgyőzelem

A Kenguru Kupa második fordulójában egy hajszál hiányzott leány csapatunknak a csoportgyőzelemhez. Az első mérkőzésen ugyanis egy végletekig kiélezett találkozón az utolsó percben kapott kosárral kaptunk ki 42-40-re a Kőbányától.

KENGURU KUPA – 2. forduló

Surmann Péter: Kislányainkkal vártuk már ezt a  fordulónkat, mert nagyon jól éreztük magunkat az elsőn is, és ez volt a tervünk most is. Sajnos azonban az első meccsünk nagyon korán kezdődött. Kicsit bátortalanul és megilletődötten kezdtünk. Azonban miután ledobtuk magunkról a felesleges terheket, amiket magunkra vettünk, fokozatosan vettük át a játék irányítását és végül majdnem sikerült meg is nyerni a találkozót.
Ennél viszont sokkal fontosabb volt, hogy felfelé ívelő formában tudtuk befejezni az első meccsünket, amelyből táplálkozva kezdtük a másodikat, ahol is igazi örömjátékkal szereztük meg a jól megérdemelt győzelmünket.
Nagyon megdicsértem a Lányokat a meccsek után, mert végre kezdték átérezni mekkora erő lakozik Bennük. Nagyon örülök, hogy kezdjük visszahozni a lány szakosztályunk hírét is a köztudatba. Gratulálok a Csajoknak folytatás hamarosan következik! Hajrá Tigrisek!