U12/A: 6. forduló krónikája

Surmann Péter: Kezdjük visszanyerni az erőnket, viszont türelmesnek is kell lennünk, mert ez nem egyik pillanatról a másikra fog menni. Ez látszott is mindkét meccsünkön, voltak olyan periódusai a mérkőzéseknek amikor kapkodásba mentünk át és voltak olyanok is amikor nagyon szépen kosaraztunk. Viszont nagy örömömre hátrafelé menetben is kezdjük megízlelni milyen szinten kell teljesítenünk, minden Gyermek felvállalta egyinéileg is a felelősségét védekezésben de emelett Csapatként is jól működtünk amikor segíteni kellett a másiknak. Ezért dícsértem meg nagyon a Gyerekeket, mert sok energiát fektettünk ebbe az edzéseken.
És külön kiemelném a nagy szívünket, amivel a második mérkőzésünket sikerült visszahoznunk – pedig ellenfelünk szinte végig vezetésben volt – és kiharcoltuk a hosszabbítást!! Igen hosszabbítást mert ilyen is van Gyermek korosztályban, nagy élmény volt a részese lenni ennek a Számunkra történelmi pillanatnak!
Köszönöm a Gyerekek munkáját edzünk tovább és várjuk a soros ellenfeleinket! Köszönöm a kedves Szülők helyszíni támogatását jó volt újra előttük játszani!
Hajrá Tigrisek!