U12/B: 6. forduló értékelése

Surmann Péter: Azzal a tudattal kezdtük meg szereplésünket az U12-es bajnokság 6. fordulójában, hogy a kedves Szülők élőben még soha nem láthattak Bennünket milyen ügyesek vagyunk. Ez kezdetben izgalmat okozott Nekünk és nehezen lendültünk játékba, de amikor elkaptuk a fonalat onnantól kezdve azon a szinten játszottunk sebességben és technikában is amit öröm volt nézni. Nagyon látszott a Gyerekeken, hogy élvezik, hogy a Szüleik, Tesóik előtt játszhatnak, mindenhol ott voltunk, védekezésben nyüzsögtünk és daráltunk, támadásban szép és magabiztos játékkal hoztuk le az első mérkőzésünket.
Aztán a 2.meccsünkön megkaptuk azt amiért elindultunk ebben a bajnokságban:a fizikalitást. Nagy fizikai hátrányban voltunk amit megbeszéltünk, hogy gyorsasággal és technikával fogunk ellensúlyozni, de érthető módon ez kis időbe tellett mire ezt alkalmazni is tudtuk. Annyira büszke voltam a Gyerekekre mert a második félidőben olyan bátran, felvéve a kesztyűt kosaraztak, hogy majdnem sikerült is megfordítanunk a meccset.
Nem sokon múlott az igaz de a győzelemnél sokkal többel gazdagodtunk ma is! Köszönöm a kedves Szülők és Tesók támogatását a helyszínen sokat jelentett a Gyerekeknek és Nekem is!
Hajrá Tigrisek!