U12/B: 7. forduló értékelése

Surmann Péter: Nagy kedvvel vártuk az újabb meccseinket az idősebb korosztályban, azonban rémálom szerűen kezdtük a napunkat. Lassan, puhán és koncentráció nélkül kosaraztunk ezt kihasználva ellenfelünk tetemes előnyt épített ki.
A második negyedre viszont megérkeztünk a mérkőzésbe és elkezdtünk darálni elől és hátul is.
Védekezésben mindenki felvállalta az egyéni felelősségét, támadásban pontos helyezkedéssel, önzetlen gyors befejezésekkel két negyed alatt visszajöttünk a mérkőzésbe, sőt még a vezetést is át tudtuk venni.
Nem sokon múlott, hogy a mérkőzést is meg tudtuk nyerni, azonban ez nem sikerült de ez cseppet sem érdekelt, mert többet nyertünk ezzel mint egy győzelem.
Ugyanis megtapasztaltuk, ha odafigyelünk, akkor az idősebb Csapatok fölé is tudunk nőni!
A második mérkőzésünkön tovább gyakoroltuk a különböző felállásainkat és taktikáinkat, nagyon magabiztosan és jó kedvvel játszva nyertük meg a mérkőzésünket.Összességében egy nagyon tanulságos fordulón vagyunk túl, ahol a 8 lejátszott negyedből 7,5-el nagyon elégedett voltam és megdicsértem érte a Gyerekeket, azon a félen pedig tovább fogunk dolgozni, hogy legközelebbre kijavítsuk!
Köszönöm a Gyerekeknek megint ezt a szép délutánt újfent tudtunk előrelépni, a Szülőknek és Családtagoknak, pedig hogy ismét hazai pályát teremtettek a szurkolásukkal!
Hajrá Tigrisek!