U12A: Két győzelem a bajnoki nyitányon

Az U12-es első csapatunk a D-csoportban kezdte a Gyermek Kupát, és a két megszerzett győzelmének köszönhetően máris feljebb lépett a C-csoportba.
Újpest MT/A – Vasas Akadémia U11 37-30
(8-12, 9-9, 12-6, 8-3)
Óbudai Kaszások/B – Újpest MT/A 32-44
(10-3,11-17,2-8,9-16)
Surmann Péter: Nagyon vártuk már, hogy elkezdődjön az új szezon, mert már régen játszottunk meccseket és sokat edzettünk az elmúlt időszakban azért, hogy megfelelően felkészüljünk a bajnokságra.
Mindkét mérkőzésünk elején érződött a Gyerekeken az izgatottság és egy kis lámpaláz – teljesen természetes módon -, és ennek megfelelően akkor még nem láttam vissza azokat a technikai és taktikai elemeket, amiket szerettünk volna gyakorolni.
Viszont az idő előrehaladtával egyre nyugodtabbak lettünk és magabiztosabbak is, melynek köszönhetően a befejezéseink és összjátékaink is pontosabbak voltak, és sok szép kosarat tudtunk szerezni.
Nagyon élvezetes és eredményes fordulóval sikerült elindítanunk a bajnokságot, ahol is a Gyerekek nagyot játszottak és éles körülmények között sikerült már sok esetben megvalósítanunk azokat az elemeket, amiket az edzéseken gyakoroltunk.
Gratulálok a Gyerekeknek a szombati napért nagy élmény volt! Dolgozunk tovább. Hajrá Tigrisek!
  • HírekMérkőzésNB1B
    NB1/B