U12B: Egy ide, egy oda

Az U12B csapatunk két kiélezett mérkőzést vívott hétvégén a bajnokság első fordulójában. Az első mérkőzésen sikerült megtartani az előnyüket és nyertek, a másodikban pedig mínusz tízről ugyan még sikerült felállni, de megfordítani már nem maradt erő.
Újpest MT/B – Budai Aranysakálok 45-43
(16-9, 10-12, 11-9, 8-13)
Kőbányai Darazsak/B – Újpest MT/B 48-41
(6-12, 21-5, 11-15, 10-9)
Surmann Péter: Ennek a bajnokságnak egyetlen céllal vágtunk neki, hogy minél több tapasztalatot, élményt és tudást szerezzünk az egy évvel idősebbek között. Már a tavalyi évben is szenzációsan szerepeltünk, akkor még az U11-es bajnokságban, idén is ez a célunk az eggyel nagyobbaknál.
Ennek megfelelően teljes elánnal kezdtük a fordulónkat, bátor és önzetlen játékkal mind támadásban, mind pedig védekezésben. Rendre kialakítottuk a helyzeteinket akár gyorsindításból, akár felállt védelem elleni játék során, azonban kezdetben a befejezésekbe még bele-bele csúszott a hiba.
Az idő előrehaladtával csökkentek a hibák is és mindkét meccsen egy végletekig kiélezett és nagyon izgalmas csatát vívtunk ellenfeleinkkel szemben.
Az egész délutánban az tetszett a legjobban, hogy minden Gyermek hozzá tudta tenni a saját tudását a Csapathoz, és ezáltal sikerrel és élményekkel telve fejeztük be meccseinket.
Köszönöm a Gyerekeknek a vasárnap délutáni élményeket, öröm volt nézni Őket. Ezalatt is sokat fejlődtünk, és a célunk tovább fejleszteni saját Magunk játékát! Várjuk a folytatást! Hajrá Tigrisek!