U16/A: DMTK/A – Újpest-MT/A

Az odavágón egy utolsó másodpercben kapott triplával kaptunk ki 1 ponttal a Dunaharaszti csapatától. Már akkor is megbeszéltük, hogy ez nem a szerencsén múlott, hanem az ellenfél jobban megérdemelte a győzelmet. Azóta még keményebben dolgoztunk, és szinte csak erre a meccsre fókuszáltunk, hisz győzelem esetén még van matematikai esélyünk bekerülni a legjobb 24 csapat közé.

Dudás József: Az első negyedben már érződött, hogy sokkal frissebbek vagyunk ellenfelünknél, de számszakilag ez csak a második félidő végétől jött ki. Addig többször is el tudtunk lépni 10 ponttal, de mindig vissza tudott kapaszkodni a DMTK. Nagyon jó csapatot sikerült két vállra fektetnünk, és így visszavágtunk az emlékezetes odavágóért.

Újra nagyon csapatként játszottunk, ami meghozta az eredményt. Mindenki tudta a dolgát, és próbálta a maximumot kihozni magából. Nehéz kiemelni bárkit is az MVP címre, mert ma is egységben volt az erőnk, de hozzáállásban hatalmasat javult Koczur játéka. Duzzadt az önbizalomtól, végre felvállalta elvárt pontdobó szerepét a csapatban, így  számomra a Ő lett ezen az estén az MVP.

Gratulálok a csapatomnak és az ellenfélnek, újra nagyon izgalmas meccset játszottunk.

Köszönjük a szülőknek nem csak a szurkolást, hanem a meccs utáni rögtönzött Karácsonyi Partit is.
Mindenkinek Boldog Ünnepeket kívánunk!