U16/A: Fontos győzelmet arattunk

Nagyszerű hangulatban kezdődött és fergeteges szurkolással végződött a hétvégi PVSK elleni kadet bajnoki mérkőzés, melyet 80-79-re a lila-fehérek nyertek meg.

Kiemelt Kadet Bajnokság
C-csoport
Újpest-MT/A – PVSK NKA/A 80-79
(22-21, 24-21, 10-12, 24-25)

Újpest-MT: Barabás B. (23), Schmidt Á. (16/3), Békési B. (14),  Koczur K. (10), Szentgyörgyi Zs. (8), Nagygyörgy Z. (3), Antal Zs. (2), Kadlecovits G. (2), Lückl Zs. (2), Gyöngyösi T. (-), Küri M. (-), Schmidt B. (nlp).

Dudás József: Az utolsó 2 hétben rengeteget dolgoztunk állóképességünk javításán, és ennek következménye szinte minden megmozdulásunkon látszódott. 30 kihagyott ziccer, 33 eladott labda, és apró darabokra hulló fegyelem. Fejben nagyon fáradtak voltunk, de a lábaink bírták a terhelést.
Az első néhány percet leszámítva védekezésünk megfelelő intenzitású volt, sikerült lepattanóban ellenfelünk fölé nőni, és kellő agresszivitással dolgoztunk végig a mérkőzésen, ami ezen az estén a győzelmünket jelentette. MVP Kadlecovits lett, aki a végjátékban higgadtságával és 5 db blokkjával nagyon sokat tett a sikerért. Nem volt szép meccs, de nagyon küzdelmes volt. Gratulálok a játékosaimnak, a Pécsi csapatnak pedig további sok sikert.

A teljes mérkőzés megtekinthető: