U16: Ezúttal kimaradt a buzzer…

A Rájátszás 6. fordulójára kiírt mérkőzés a jászberényi meccshez hasonlóan kiélezett végjátékot hozott, melyben ezúttal a vendégek voltak szerencsésebbek.

ÚJPEST-MT: Richter Dániel (37), Békési Benedek (19), Schmidt Áron (8), Schmidt Balázs (8), Lükl Zsombor (2), Hunka Róbert (1), Szentgyörgyi Zsombor (-), Sallai Bence (-), Máté Marcell (-), Küri Márk (-), Antal Zsombor (-), Cserhalmi Gergő (-).

Dudás József: Újfent nagyon jó első félidőt zártunk. Kellőképpen agresszívek voltunk ahhoz, hogy kompenzálni tudjuk ellenfelünk magasságbeli fölényét. Amíg volt ritmusa a védekezésünknek, addig támadásban is megtaláltuk a jó megoldásokat. Sajnos a harmadik negyed elején nem tudtunk kellőképpen felpörögni védekezésben, melynek következtében támadási hatékonyságunk is visszaesett. Ellenfelünk ezt kihasználva egy 17-0-át repesztett, utolért minket, és a végjátékban újfent egy egylabdás mérkőzésünk lett a Jászberényiekkel. Az előző meccsen mi tudtunk nyerni, most Ők. A játék egészét nézve megérdemelten.
MVP Békési, aki csapatkapitányhoz méltóan vállalta a hosszabbítást jelentő hárompontost, és nagyon megérdemelte volna, hogy a labda befelé pörögjön, mert 35 percen keresztül rengeteget tett bele nem csak védekezésben, hanem támadásban is a közösbe.
Újfent gratuláció illeti meg a gárdát, mert látható a folyamatos fejlődés. Ráadásul már nem először mutatkozott meg a csapat ereje abban is, hogy sikerült felállnunk egy mély gödörből (3. negyed eleje) és megújulnunk a mérkőzésen belül.