U16: Jeget törtünk a Hűtőben

U16-os csapatunk Jászberénybe látogatott, ahol a Hűtő Sportcsarnokban lépett pályára a Lehel Kosársuli vendégeként. A lila-fehérek végül nagy csatában 99-92-re nyertek, így megtört a jég a hosszú nyeretlenségi széria után.

Dudás József: Kadet/A csapatunk a Jászberény ellen kezdte meg a 25-32. helyért vívott rájátszást.  Gyakorlatilag az egész meccsre az volt jellemző, hogy nagyon agresszív védekezésünknek köszönhetően el tudtunk pár ponttal lépni az ellenfelünktől, majd amikor összegyűlt a csapatszemélyink, ellenfelünk büntetőkből ledolgozta hátrányát.
A második félidőben már nem csak agresszív, de pontosabb is volt a védekezésünk, kevesebbet faltoltunk és bővebb rotációnknak köszönhetően, nagyon értékes győzelmet arattunk. Mindenki jól teljesített a mérkőzésen, de Lückl Zsombor extra védőmunkája mindenkit überelt, ezért Nálam Ő lett a mérkőzés MVP-je.
Az egy évvel idősebbek mezőnyében minden győzelmet meg kell becsülnünk, és ha elfogadjuk egymást egy csapatként, mint ezen a meccsen tettük hellyel-közzel, akkor még több sikerben lesz részünk. Gratulálok a csapatnak az első közös sikerünkhöz!