U16: Vereséggel zártuk az alapszakaszt

Utolsó alapszakasz mérkőzésén 92-68-as vereséget szenvedett u16-os fiú csapatunk.

A 6. fordulóból elhalasztott mérkőzésen az egriek jelentős magassági fölényben voltak a mieinkkel szemben, így a mérkőzés végkimenetele nem volt annyira meglepő, mint az, hogy csak hárommal több lepattanót szedtek, mint a mieink. A hazaiak játéka ezúttal hullámzó volt, sok rövidzárlattal, melyet az ellenfél gyors, könnyű kosarakkal büntetett meg. Az eredmény ezen az estén reális volt a két csapat között.

Páli Gábor: Sajnálom, hogy nem tudtunk ugyanolyan hőfokon égni, mint a nyíregyházi mérkőzésen. Ezúttal nagyon idegesen és kapkodva kezdtük a mérkőzést, melynek az lett az eredménye, hogy a dobásaink pontatlanok lettek, védekezésben pedig rendre elkéstünk, így könnyen tudott helyzeteket kialakítani ellenfelünk. A félidőig ez nem igazán változott, így huszonegy pontos hátránnyal mentünk az öltözőbe.
Próbáltuk rendezni a sorokat és jól is kezdtük a második félidőt, azonban ismét jött egy hullámvölgy, ami végleg eldöntötte a mérkőzést. Az utolsó negyedben tudtunk egyedül felül kerekedni ellenfelünkön. Ekkor végre volt sebességünk támadásban és védekezésben is meg tudtuk valósítani azt, amit kértem.
Voltak jó egyéni teljesítmények ezen a mérkőzésen is, de sajnos jó néhányan adósak maradtak a tőlük legalább elvárhatóval… Dolgozni kell tovább és fejlődni, fejlődni, fejlődni!