U18: Három nap alatt két hazai mérkőzés

Az U18-as bajnokság rájátszásában három nap alatt két mérkőzést is játszottak fiataljaink.

Juniorjaink a 25-32. helyért folytatják a küzdelmet a rájátszásban, ahol két fontos hazai mérkőzést játszottak három nap leforgása alatt.
A DMTK elleni rangadón a félidőben még vezettek a Tigrisek, ám egy gyenge harmadik negyedet követően tíz pontos hátrányba kerültek. Az utolsó percben a lila-fehérek -10-ről egylabdás meccset csináltak a mérkőzésből, ám a hosszabbítást érő triplát nem sikerült bedobni, így három pontos vereséggel zártak.
A Jászberény elleni mérkőzésen talán még benne volt a fiúkban az előző vereség. Védekezésben és támadásban sem úgy működött a gépezet, ahogy kellett volna, így a JKSE megérdemelt győzelmet aratott az újpestiek felett.
Páli Gábor: Sajnálom a fiúkat a DMTK elleni vereség miatt, mert jól játszottak és megérdemelték volna a győzelmet. Az utolsó percben sem adták fel és -10-ről majdnem sikerült megfordítani a mérkőzést.
A JKSE ellen sajnos nem ment már olyan jól a játék. Ráadásul az ellenfél extra tripladobó napot fogott ki, ami megpecsételte a sorsunkat. Dolgozunk tovább és próbálunk minél többet kihozni a hátralévő mérkőzésekből.