U20: Hazai győzelem a Győr ellen

Győzelemmel kezdte a bajnoki idényt az U20-as csapatunk, miután hazai pályán magabiztosan nyertünk a Győri KC fiataljai ellen.

Az elmúlt hétvégén megkezdődött a pontvadászat az U20-as bajnokságban is. Csapatunk az első fordulóban a Győri KC-t fogadta. Az elmúlt évek mérkőzései alapján nem számíthattunk könnyű mérkőzésre, azonban az újpesti fiatalok ezen a délutánon rendkívül dinamikusan kosárlabdáztak, és már az első negyed végén 23-9-re, a félidőben pedig 45-22 állt az eredményjelzőn.
A harmadik 10 percben további 17 pontot sikerült közé tenni a lila-fehéreknek, mellyel el is döntötték a mérkőzést. Az utolsó játékrészben ugyan a vendégek voltak jobbak három egységgel, összességében viszont a Tigrisek megérdemelten, 91-54-re nyerték meg a mérkőzést.

Páli Gábor: Nagyon vártuk már, hogy elkezdődjön a bajnokság. A másfél hónapos felkészülés nem volt zökkenőmentes, és jó néhány játékost kellett menet közben beépíteni a rendszerbe. Közel sem játszottunk még úgy, ahogy azt én szeretném, de az út, amin elindultunk kifejezetten jó, és biztos vagyok benne, hogy ha megfelelő energiát teszünk bele a munkába, akkor sok szép sikert könyvelhetünk majd még el ebben a szezonban.