U20: Idegenben nyertünk rangadót

A keddi vereség után ismét vendégként lépett pályára U20-as csapatunk a regionális bajnokságban. A kőbányai vereség után ezúttal győztesként hagyták el a lila-fehér fiatalok a józsefvárosi csarnokot.

Újpest-MT: Grkovic M. (23), Micev N. (19/9), Pollák Á. (15/15), Balogh A. (10), Tóth B. (-). cserék: László T. (8), Ipacs D. (2), Fülöp Á. (-), Krkljes V. (-).

Páli Gábor: A kedden elveszített rangadó után szerettünk volna javítani a QPAC elleni rangadón. Nem számítottam könnyű mérkőzésre, mert mi továbbra is több sebből vérzünk. Nem kezdtük jól a mérkőzést és az 5. percben 10-4-es hazai vezetésnél időt is kellett kérnem, hogy ne legyen nagyobb baj már rögtön az elején. Szerencsére Pollák tripláival meg tudtuk fordítani a negyedet. A hajrában a László-Grkovic duó kosaraival pedig már hét pontos előnybe kerültünk. A második negyedben nem volt különbség a két csapat között, azonban a fordulás után ellenfelünk nem találta az ellenszert a Grkovic-Micev páros ellen, így 12 pontos előnnyel vártuk a záró negyedet. Itt már azt gondolom, szépen menedzseltük az órát, s megérdemelten nyertük meg a mérkőzést is.
Összességében a védekezésünk keménysége volt az, mellyel megnyertük a mérkőzést. Ezt pedig még lehet fokozni a kizárásoknál, illetve a labda nélkül befutások leütközésénél is. Hat mérkőzésünk még hátra van, melyből szeretnénk a maximumot kihozni. Bízunk benne, hogy sikerül is.