U20: Kőbányai vereség

Elszenvedte második vereségét U20-as csapatunk a Regionális Felnőtt Bajnokságban. A Felnőtt NB1-es csapatunk bronzérmét követően nem egész egy órával már Kőbányán dobták fel a labdát…

Újpest-MT: Fülöp Á. (11/3), Balogh A. (6), Kékesi K. (6), Grkovic M. (5), Jenei K. (5/3). cserék: Ipacs D. (8/6), Krkljes V. (4/3), László T. (4), Tóth B. (4), Papp B. (-).

Páli Gábor: Az NB1-es csapatunk győztes mérkőzése után egy órával kezdődött a Kőbánya elleni rangadó, ahol csapatunk két motorjára, a Pollák-Micev kettősre ezúttal nem számíthattam. Azonban hiányuk az első negyedben nem látszódott meg! Ellenfelünk zónavédekezését szépen bontottuk meg, távolról pedig ötször is eredményesek voltunk. A folytatásban viszont már adódtak gondjaink a frissességgel és a külső dobásainkkal, így ellenfelünk megfordította az eredményt, s a félidőben 9 pontos hátrányba kerültünk. Sajnos a harmadik negyedben nem sikerült megújulni, ennek eredményeként húsz pontos hátrányba kerültünk, s elúszott a mérkőzés. Igazából kiemelkedő teljesítményt senki sem tudott nyújtani ezen az estén, így pedig nehéz rangadót nyerni. Nincs veszve semmi, megyünk tovább! Pénteken győzni szeretnénk a QPAC elleni rangadón.