U16/B: Újpest-MT/B – Radobasket/A

Sajnos csak a mérkőzés végére érkezett meg fejben néhány meghatározó játékosunk, aminek következménye ez a vereség. Szerencsénkre 2007-eseink közül többen is fel tudtak nőni a feladathoz és kifejezetten jól játszottak, így határeset, de tisztes eredmény született ránk nézve.

Dudás József:  Védekezésünk rendben volt, mindenki tudta a dolgát, talán a kizárások területén voltunk ma is puhábbak a kelleténél. A fizikai lemaradásunkat, kellő agresszivitással tudtuk kompenzálni. Támadásban viszont nagyon nem ment. Rengeteg helyezkedési hibát vétettünk, nem volt igazi karmester a pályán. Túl sokat vezetgettük a labdát, és rengeteg rossz döntést hoztunk.

Összességében azért elégedett lehetek, mert a mérkőzés végére összeállt a csapat. Próbáltuk javítani a hibáinkat, és a végére mindenki ott volt fejben. Kár, hogy csak a végére.

MVP Küri lett, aki tű pontosan hozza azt, amit az A keretben is elvárok tőle, azonban most a pontgyártásban is jeleskedett, végre bátran támadta a gyűrűt. Kiemelném még Magyar játékát is, aki 2007-eseként már nem először bizonyította, hogy az egy évvel idősebbek között is megállja a helyét.

Végezetül köszönöm a szülinapi köszöntés, és a finom tortát.

Gratulálok az ellenfélnek és a csapatomnak.