Koronavírus – információk

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

NBI: A mérkőzéseken védettségi igazolvánnyal rendelkező személy vagy felügyelete alatt álló 18 év alatti személy nézőként részt vehet. 

Amatőr felnőtt: A mérkőzéseken védettségi igazolvánnyal rendelkező személy vagy felügyelete alatt álló 18 év alatti személy nézőként részt vehet. 

Utánpótlás bajnokságok: Az U16 és idősebb korosztályok utánpótlás versenyrendszerei vonatkozásában a mérkőzéseken védettségi igazolvánnyal rendelkező személy vagy felügyelete alatt álló 18 év alatti személy nézőként részt vehet. 

Az U14 és fiatalabb korosztályok versenyrendszereiben mérkőzés és edzés csak nézők kizárásával rendezhető.

Közlemény az Újraindítással kapcsolatban

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek! A 2020. április 30-án a Magyar Közlönyben megjelent 170/2020. (IV.30.) kormányrendelet értelmében a főváros területén továbbra is érvényben maradnak a járvány miatti korlátozó intézkedések, ugyanakkor a rendelet főszabályként arról is határoz, hogy május 4-től kezdődően az egész ország területén fokozatosan újraindulhatnak a sportegyesület által szervezett, valamint az amatőr sport, a szabadidős…

Közlemény a Koronavírussal kapcsolatban

Kedves Szülők, Játékosok, Szurkolók, Sportbarátok! A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) 2020. március 17-én bejelentette, hogy befejezettnek nyilvánítja a 2019/2020-as bajnoki szezont. A szövetség előzetesen megkérdezte az első és második vonal klubjait arról, hogy miként állnak a bajnokság folytatásához. A beérkezett vélemények alapján döntő többséget kapott az a javaslat, hogy a bajnokságokat az eddigi eredmények…